Els reportages a nadons, si encara no caminen, els podem fer a casa vostra o bé a un exterior. 

 

Si voleu un reportatge d'embaràs, familiar, o d'una nena o nen de més d'1 any, us aconsello que el fem a un exterior. Les nenes i nens a partir de quan gategen o caminen estàn més còmodes a un exterior, poden moure's, correr, jugar amb més llibertat.

També disposo d'estudi a Banyoles i a Barcelona. La sessió d'embaràs i nadó fins a 1 any la podem fer a l'estudi, tot i que inclou la meitat de fotografies que si la fem a casa vostra o en exterior.


HORARIS

 

Treballo qualsevol dia de la setmana, es tracta de que sincronitzem la vostra agenda i la meva i acordem un dia.

 

A les sessions exteriors el millor horari per tenir la llum natural més bonica és una estona abans de la posta de sol.  Concretarem l'horari juntes.

 

PREU
 

De Dilluns a Divendres : 200 € 

Cap de setmana o festiu: 250 € 
 

 

ENTREGA

Una sessió té una durada de 90 minuts inclou 40 fotografies en alta resolució en color i també en blanc i negre. La selecció de les fotografies la faré jo. Us enviaré per mail un enllaç a una galeria privada i personalitzada que crearé expressament per vosaltres, i que a més de servir perquè descarregueu les fotografies, com que no caduca, les podreu tenir accessibles en qualsevol moment, per veure-les o compartir-les amb qui volgueu.

A les sessions d'estudi entrego 20 fotografies enlloc de 40.

 

LA ROBA
 

És aconsellable roba amb tons suaus i semblants entre les persones que surtin a la sessió. Uns texans i una samarreta o jersei negre o del que color que vulgueu però que no sigui molt cridaner per exemple. Imprescindible evitar jerseis amb frases, paraules, o dibuixos que destaquin. Un estampat si, un dibuix millor no. M'agrada molt cuidar l'estilisme! No cal anar a la perruqueria ni posar-vos el vestit de diumenge, com més naturals millor.

 

DESPLAÇAMENT

Les tarifes inclouen un desplaçament a un radi de 30 km del meu estudi de Banyoles. 

 

En cas que quedi fora s’aplicarà un preu de 0,25 €/km.

A les sessions a Banyoles, tant exteriors com al meu estudi, no cobro desplaçament. Cada vegada hi ha més famílies d'arreu de Catalunya que venen a Banyoles a fer la sessió, és un molt bon pla familiar per aprofitar i passar-hi el dia!

 

RESERVA
 

Per reservar la data es necessari haver confirmat l’encàrrec per e-mail i fer el pagament del 100 % del servei contractat el dia de la sessió.
 

* En cas que hi hagi algun imprevist el mateix dia de la sessió (malatia, averia mecànica, etc) sereu avisats immediatament i buscarem un altre dia; sinó és possible, us retornaré els diners. En cas d’anul·lació de la sessió per part vostra, sense motiu, no es tornarà l’import.